jueves, 6 de noviembre de 2008

Esquirol - Cantonigròs - Tavertet - Rupit - Cantonigròs - Esquirol

Aquesta ruta la vam fer seguint les resenyes de la ruta 4 de la zona "Vall de Sau - Collsacabra" dels Centres BTT.

El problema de seguir una ruta com aquesta és: qué passa quan no hi ha un senyal on hi hauria de ser???? Dons ens va passar tres cops (ja veure-ho el track), un parell ens vam tornar a trobar, però al final ens vam sortir de la ruta. M'explico:

Al sortir de Cantonigròs s'arriba a una pista (Pla del Rostoll) aquí no hi ha cap senyal, però s'ha d'anar cap a la dreta.

Al sortir de Rupit per la carretera, s'agafa una pista, passem a la vora d'un mas i una mica més endavant hi ha un desviament cap a la dreta sense cap senyals, però s'ha d'agafar.

Finalment, hi ha un altre cruilla ("el Perer") on indica cap a l'esquerra, això és correcte, però tot seguit s'hauria d'anar cap a la dreta (que no està indicat i no a primera vista no semblava ciclable), nosaltres vam continuar recte fins a arribar a un punt que ja haviem passat i llavors vam tornar enrere per acabar tornant a Cantonigròs per la carretera.

Els dos últims punts que no vam trobar senyals vam veure que havien canviat els postes de fusta amb les indicacions. Es massa demanar que haguessin deixat les indicaciones de les rutes BTT????!!!???

No hay comentarios: